Værk Designmarked på Holmegaard Værk

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 17/06/2023 - 18/06/2023
10:00 - 17:00

Location
Holmegaard Værk

Category(ies)


For første gang nogensinde slår Holmegaard Værk dørene op til forårs-kunsthåndværkermarked

lørdag 17. juni og søndag 18. juni
begge dage kl. 10 – 17:00

Vi vil være at finde på STAND 4

Her vil være alt hvad hjertet begærer af design og kunst fra etablerede og spirende designere og kunsthåndværkere, og man kan gøre unikke designkup og få en snak med kunstnerne selv. Overalt emmer museet af design og kunsthåndværk, hvor du kan gå på opdagelse i museets mange udstillinger, se designs blive blæst live i glasværkstedet, lave dine egne designs i glasatelieret og der er skattejagt for de mindste, hvor gemte designskatte skal findes.

Holmegaard Værk er beliggende i det gamle Holmegaard Glasværk, kun tre kvarters kørsel fra Storebæltsbroen og en time fra København. Det ligger midt i den smukke sydsjællandske natur og er nærmest nabo til Camp Adventure med det meget roste Skovtårn.

NB.
Som en del af markedsføringen kan udstillere donere et værk (min. værdi 250 kr.), der udloddes i et opslag på en af Holmegaard Værks SoMe kanaler.
Værket udloddes ved, at Holmegaard Værk laver et opslag på enten Instagram eller Facebook, hvor udstilleren tagges, og værket udloddes. Konkurrencen løber én dag. Foruden værket, gives vinderen også en gratis entrébillet til designmarkedet. Der udloddes et værk pr. opslag pr.
dag.

JEG HAR UDLODDET EN SORT SWING-SHOPPER TIL EN VÆRDI AF 3.200 KR. (Tasken kan ikke byttes og prisen ikke realiseres.)
MÅSKE BLIVER DET DIG, DER VINDER!! 🙂

Vinderen trækkes og kontaktes af Holmegaard Værk, og vinderen skal afhente gevinsten til designmarkedet 17-18. juni direkte i standen ved udstilleren.
Konkurrencerne vil løbe i uge 23 og 24.
Det vil sige, at du har 14 chancer for at vinde ét af de udloddede værker!!

NB
I anledning af kunsthåndværkermarkedet er billetprisen kun 65 kr. (normalt 135 kr.) med adgang til hele museet – køb billet hjemmefra her og spring køen over: ved at kopiere linket og sæt det ind i din browser:
https://www.museerne.dk/holmegaard-vaerk/kalender/vaerk-designmarked-17-18-06/